*

Меню діє з 17.00 до 23.00 по буднях  та з 12.00 до 18.00 по вихідних

г грн
Понеділок

Ціле курча запечене з овочами та зігріваючий глінтвейн на двох

680/500 г 345 грн
Вівторок

Плато гастрономії Lucca та два келихи червоного вина Кьянті, Ruffino

200/300 г 355 грн
Середа

Тальята з телятини з руколою і пармезаном та два келихи червоного вина Кьянті, Ruffino

450/300 г 415 грн
Четвер

Доверсоль з вершковим соусом та два келихи білого вина Орвієтто, Ruffino

460/300 г 445 грн
П'ятниця

Тартар з трьох видів риби (лосось, тунець, ескалар) та два келихи білого вина Орвієтто, Ruffino

440/300 г 385 грн
Субота

Запечена ніжка ягняти зі спаржевою квасолею та графін ягідного компоту

1200/1000 г 775 грн
Неділя

Запечене філе лосося з броколі та графін цитрусового лимонаду

1000/1000 г 825 грн